Autor Tema: ne radi grijanje  (Posjeta: 5691 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dr.Tin

• Gost
Odg: ne radi grijanje
« Odgovori #15 : Prosinca 22, 2009, 12:54:40 poslijepodne »
.e ajjj mi molim te reci di se nalazi ta kutija...da skicnem jer zatvorena.....

sule

• Gost
« Odgovori #16 : Prosinca 22, 2009, 02:26:00 poslijepodne »
nije to preveč čudno...toplo puše samo tamo kam si okrenul prekidač...na koji položaj....drugdje ide hladno,ali ako ti je prekidač na puhanje u šajbu i noge,mislim da je to predzanji,a na noge puše hladno,onda nekaj nije dobro....

Dr.Tin

• Gost
« Odgovori #17 : Prosinca 22, 2009, 09:17:48 poslijepodne »
.ja kako god postavim stalno puse hladno na noge....tak da neznam sta bi bilo....ali ostalo puse normalno toplo.....

sule

• Gost
« Odgovori #18 : Prosinca 23, 2009, 08:22:05 prijepodne »
za pogledat samo kutiju gdje ti je filter kabine,otvoriš pretinac kod suvozača i imaš dva šarafa sa strene za skinut poklopac,ona 2 za malu alu prečkicu i dolaziš do filtera i ventilatora,sam mislim da to nema puno veze jel je poslije filtera hladnjak od grijanja,jedino pogledaj ono puhalice prema nogama,kad je prekidač na armaturi skroz lijevo,tj.puhanje za noge,moralo bi puhati toplo,jedino ak se tam kaj nije pomaklo......

Offline Sandman

• Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #19 : Prosinca 24, 2009, 09:56:06 prijepodne »
Ne treba ništa skidati, samo pružiš ruku i nađeš ko neku kopču ispod pretinca i vidiš jel zatvorena ili klapa....znam iz iskustva  lud554

Ovo vrijedi samo za hladan zrak koji ide na noge....za druge problematike postoje mjerodavniji članovi  bc22c  lud554
O*V*E*R

zmaj

• Gost
« Odgovori #20 : Siječnja 04, 2010, 07:33:25 prijepodne »
sta nemate na centralnoj izmedu 2 ventilacijska otvora onaj prekidac sa bijelom odnosno plavom strelicom?
kad je u polozaju s plavom strelicom onda puse hladno tj puse onako kako je vani direktno:D
dok bijela bi trebao bit zrak iz kabine...

Offline Sandman

• Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #21 : Siječnja 04, 2010, 01:27:39 poslijepodne »
fulo si, pa naravno da imamo  :P
O*V*E*R

sule

• Gost
« Odgovori #22 : Siječnja 04, 2010, 01:35:21 poslijepodne »
imaš dvije ručice koje idu lijevo desno,lijeva je uvijek u lijevom položaju bliže vozaču...kad je pomakneš desno onda grgijanje radi bolje i koristiš je u pravili samo po zimi...desna ručica je uvijek u desnoj strani prema suvozaču,kad je pomakneš lijevo zatvaraš dotok zraka u kabinu i ventilacija vrti samo samo zrak kabine,ništa ne dolazi iz vana....

Roveraši.org

« Odgovori #22 : Siječnja 04, 2010, 01:35:21 poslijepodne »