Autor Tema: gašenje 216 si  (Posjeta: 6365 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

emil

• Gost
Odg: gašenje 216 si
« Odgovori #15 : Lipnja 11, 2009, 07:19:09 poslijepodne »
prvo bi provjeril zaklopku gasa tj leptir gasa ako nije previse zacadeni pa nema dovoljno zraka, ak to nije onda  bi zamjenio rotor razvodnika paljenja ( iz iskustva govorim jer on baca iskru i cve ok i nema vidljivih ostecenja al kad se ugrije pocnje probijati) i onda iz iskustva opet govorim bobina ili tiga cinspula isto tako zna na temperaturi probijati a to su sve greske koje roverov tester ne prepoznaje osim ako crknu onako pravo muski. i stoji opcija komp kao zadnja. jer relej ili ukopca ili ne otpoji indikatore temperature auto i dalje radi tako da bi to dvoje iskljucil kao moguce razloge

leptir nije provjeravan sigurno,rotor i bobinu zamijenio bivši vlasnik i još mi dao rezervne (čovjek je bio opskrbljen dijelovima),da za procesor mi je isto rekao jedan majstor ali ga je ostavio za zadnju opciju... hvala...ako vidiš crveni 216 si na cesti sa strane sa dignutom haubom stani da popijemo...

MG majstor

• Gost
« Odgovori #16 : Lipnja 11, 2009, 07:58:48 poslijepodne »
odakle si ti? a nebi bilo ni lose da kompresiju izmjeris

emil

• Gost
« Odgovori #17 : Lipnja 12, 2009, 11:57:15 prijepodne »
odakle si ti? a nebi bilo ni lose da kompresiju izmjeris
Karlovac,a velim ti u leru mi kod majstora dela po 3-4 sata pod ful klimom i neće krepat

MG majstor

• Gost
« Odgovori #18 : Lipnja 12, 2009, 02:42:16 poslijepodne »
daj mi reci dal puca (detonira) u auspuhu kad pocne crkavati ili se samo jednostavno ugasi, potrosnja ti je rasla u zadnje vrijeme? nije radil gluposti s gasom? drzal ga i spustal bezveze ili ga na leru predugo i previsoko drzal?

Pajovz

• Gost
« Odgovori #19 : Lipnja 13, 2009, 10:36:43 prijepodne »
daj mi reci dal puca (detonira) u auspuhu kad pocne crkavati ili se samo jednostavno ugasi, potrosnja ti je rasla u zadnje vrijeme? nije radil gluposti s gasom? drzal ga i spustal bezveze ili ga na leru predugo i previsoko drzal?
mislim da si krivo shvatil ???
meni puca iz auspuha, a emilu se gasi.
reko si da je vjerojatno neki senzor u pitanju, uglavnom cujemo se oko utorka,srijede.

emil

• Gost
« Odgovori #20 : Kolovoza 01, 2009, 10:11:50 poslijepodne »
ipak je kompjuter,zamjenio i radi kao nov,hvala v.

Roveraši.org

« Odgovori #20 : Kolovoza 01, 2009, 10:11:50 poslijepodne »