Autor Tema: Kontakt za svjetlo u gepeku  (Posjeta: 4777 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

antoniob

• Gost
Kontakt za svjetlo u gepeku
« : Srpnja 23, 2009, 09:58:18 prijepodne »
Nisam mogao zatvoriti gepek.nisam znao i shvacao zasto.na kraju sam skinuo velike plastiku s unutrasnje strane gepeka(trim casing),naspricao WDom zahrđale dijelove i radi.ali se kao slučajna žrtva potrgao kontakt koji daje svijetlo u gepeku i koji mi naprijed pokazuje dali je gepek dobro zatvoren http://img403.imageshack.us/img403/3741/p1020881.jpg
ovo je potrgani dio http://img150.imageshack.us/img150/9105/p1020882l.jpg
to je kao nekakav broncani dio,neznam gdje bi ovo nabavio.mozda na ebayu?ali neznam pod sto traziti.za cijelu novu bravu nemam love.pomozite cvjekuuuuuuuu  >:(

MG majstor

• Gost
Odg: Kontakt za svjetlo u gepeku
« Odgovori #1 : Srpnja 27, 2009, 09:46:37 poslijepodne »
otpoji o onu zicu kaj iode na mehanizam brave i to je to. gubis svijetlo u prtljazniku al ti nebude ni alarma palil na zadnju haubu ili mjenaj cijeli mehanizam brave

antoniob

• Gost
« Odgovori #2 : Srpnja 27, 2009, 10:05:14 poslijepodne »
nemam ni sad svijetlo u gepeku,mislio sam staviti tu novu kontaktnu pločicu baš zbog svijetla.mislim da mi sad alarm radi.ako tako ostavim,bude kakvih problema sa strujom?

MG majstor

• Gost
« Odgovori #3 : Srpnja 27, 2009, 10:08:34 poslijepodne »
ovak ti je bolje. jer ak budes moral rucno unositi kod nebus mogel jer komp cijelo vrijeme misli da ti je hauba otvorena a moze ti i bezveze paliti alarm

tomy1974

• Gost
« Odgovori #4 : Rujna 05, 2015, 06:58:31 poslijepodne »
ne radi mi svjetlo u gepeku.gdje bi mogao biti problem i kako ga riješiti?a gdje je uopče i prekidač za svjetlo,u bravici ugrađen,gledo sam al nigdje ga nemogu nači.

Offline Roverlike

• Administrator
  • Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #5 : Rujna 05, 2015, 09:08:17 poslijepodne »
Da bi došao do prekidača moraš skinuti crnu zaštitnu plastiku sa brave prtljažnika.
Kada otvoriš bravu vidjeti češ perce koje mora imati kontakt sa bravom u otvorenom položaju.
Ako nema kontakta, perce se može prstom zakriviti da se vrati u ispravan položaj.

Roveraši.org

« Odgovori #5 : Rujna 05, 2015, 09:08:17 poslijepodne »