Od dana 01.05.2015 u cilju razmjene iskustava, informacija i znanja forum je djelomično dostupan i neregistriranim članovima!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jebote to ti je drugi put vec
Citat: Xpower - Lipnja 04, 2009, 05:27:02 poslijepodnejebote to ti je drugi put vecpih, nije to nista
Citat: ivor04 - Lipnja 04, 2009, 07:30:09 poslijepodneCitat: Xpower - Lipnja 04, 2009, 05:27:02 poslijepodnejebote to ti je drugi put vecpih, nije to nista Ajmo vidjet tko će više?Pobjednik dobiva jedan komplet dihtunga
ma ne znam koliko mi je sad to ispaltiva investicija,danas sam ga registrirai,eko test i sve je u najboljem redu
obavezno zamjeni i sarafe na glavi cc500kn ili nesto manje ili bude opet za par mjeseci glava dole
ovako, vidio sam da je vec bilo razglabanja o ovoj temi...antifriz i dalje curi, nezna se od kud??u servisu su mi rekli da curi jer je otiso dihtung na glavi motora, nekon toga sam otiso kod svog jednog covjeka sta servisira aute i reko je da gledam od kud curi i zakljucio sam da je to sa lijeve strane motora a tamo se nalazi vodena pumpa...a sta ako nije to?? sta dalje, jer mi se vise stvarno neda ulupavat tolke pare jer niti jedan servis ili popravak nije bio manje od 1500 kuna. a to je smjesno!!