Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
JA IMAM XSENONE IZ METRO-A I AKO SU KOJI NAJGORI-e pa to su ti,ugradio sam ih u 7 mjesec prošle godine i non-stop sam u autu(za primjer od 30.11.2008 do 10.01.2009.-ete godine prešao sam 31t kilometara ).rade besprijekorno a koštali su me 480kn-rezerna 6k žaruljica je 200kn-tako da san ih praktički već isplatija,da napomenem stvarno su izuzetna stvar-odmor za oćip.s. još mi niko nikad nije blicavao ili trubio da mu smetaju,iako ih po gradu uvijek na električnom regulatoru svjetala uvik usmjerin na najmanji položaj
@ivordaj mi reci kak su ti svjetlila, muci me to da su mi farovi vec malo pozutjeli pa zato hocu stavit Xenon, ali mi je bezveze bacat lovu ako mi nebudu nist pomogle ili lose rasipavale svijetlost...kakva su tvoja iskustva osim toga kaj su ti gorjeli balasti??