Autor Tema: Daljinsko zaključavanje i Xenon  (Posjeta: 4325 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pajovz

• Gost
Daljinsko zaključavanje i Xenon
« : Siječnja 20, 2009, 02:00:26 poslijepodne »
evo na njuskalu sam naletio na par zanimljivih oglasa pa me zanima dal ko od vas ima kakva iskustva s tim malo jeftinijim daljenskima za centralno, i dal se moze ugradit na Rovere bez neki komplikacija?

http://www.njuskalo.hr/index.php/ukaz/bid/izd/276738/slika/0

lik ima i Xenon setove po 500kn s garancijom pa me zanima dal je ko od vas stavil na R400 i dal je zadovoljan s tim...

Offline rover7777

• Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Daljinsko zaključavanje i Xenon
« Odgovori #1 : Siječnja 20, 2009, 02:35:09 poslijepodne »
Evo ovako, moj brat riješava sve što se tiće  daljinskih i centralnih zaključavanja...svi daljinski se mogu ugraditi na postojeće centralno na bilo koji auto pa čak i na one najnovije. Ponekada postoji malo više zezancije sa ugradnjom na novija vozila te tu moraš tražiti signal preko kliznog potenciometra ali sve u svemu sve se riješava....
Na vozila tipa golf, ford, opel....ugrađuje se bez problema pa tako i na rovera.
Ja imam 25-icu koja je več imala daljinsko zaključavanje, ali smo na nju stavljali i daljinsko palenje koje isto tako radi bez brige i zlata je vrijedilo u ovim hladnim jutrima...
Ĺ to se tiče xenona to se isto može staviti na sva vozila i stavljali smo kolegi na audia b4 i prezadovoljan je a vidljivost je savršena...
ROVER 25 1.4 16V LPG

Pajovz

• Gost
« Odgovori #2 : Siječnja 20, 2009, 02:55:35 poslijepodne »
znam to kaj se tice Xenona; ali posto Rover ima plasticne farove i posebno rasprsivac svijela ne znam dal bude ok ili bude prejako rasipavalo???

ties

• Gost
« Odgovori #3 : Siječnja 20, 2009, 04:06:31 poslijepodne »
JA IMAM XSENONE IZ METRO-A I AKO SU KOJI NAJGORI-e pa to su ti,ugradio sam ih u 7 mjesec prošle godine i non-stop sam u autu(za primjer od 30.11.2008 do 10.01.2009.-ete godine prešao sam 31t kilometara ;D).rade besprijekorno a koštali su me 480kn-rezerna 6k žaruljica je 200kn-tako da san ih praktički već isplatija,da napomenem stvarno su izuzetna stvar-odmor za oći
p.s. još mi niko nikad nije blicavao ili trubio da mu smetaju,iako ih po gradu uvijek na električnom regulatoru svjetala uvik usmjerin na najmanji položaj

ivor04

• Gost
« Odgovori #4 : Siječnja 20, 2009, 06:17:11 poslijepodne »
JA IMAM XSENONE IZ METRO-A I AKO SU KOJI NAJGORI-e pa to su ti,ugradio sam ih u 7 mjesec prošle godine i non-stop sam u autu(za primjer od 30.11.2008 do 10.01.2009.-ete godine prešao sam 31t kilometara ;D).rade besprijekorno a koštali su me 480kn-rezerna 6k žaruljica je 200kn-tako da san ih praktički već isplatija,da napomenem stvarno su izuzetna stvar-odmor za oći
p.s. još mi niko nikad nije blicavao ili trubio da mu smetaju,iako ih po gradu uvijek na električnom regulatoru svjetala uvik usmjerin na najmanji položaj

ja imo te iz metroa i krepala mi 3 balasta od 4 kom (imo sam 2 kompleta) u kratkom vrmenu tak da sad imam obicne

Pajovz

• Gost
« Odgovori #5 : Siječnja 20, 2009, 06:29:03 poslijepodne »
@ivor
daj mi reci kak su ti svjetlila, muci me to da su mi farovi vec malo pozutjeli pa zato hocu stavit Xenon, ali mi je bezveze bacat lovu ako mi nebudu nist pomogle ili lose rasipavale svijetlost...
kakva su tvoja iskustva osim toga kaj su ti gorjeli balasti??

Offline rover7777

• Heroj Član
  • Spol: Muški
« Odgovori #6 : Siječnja 20, 2009, 06:52:41 poslijepodne »
ima i opcija da si stavite sijalice od 100 wata ali preko releja kako ne bi trpila instalacija...Stavljali u mondeo 92 god lucasove a sjenila nije ni imao koliko su bila pozutila i izgorila, no i unatoč tome svjetli super pa čak i prejako jer su dupli farovi tako da kad upali dugo svjetli i kratko....zamislite kako to izgleda 400 wata kada svjetli. Problem je što i pod kratkim svjetlima ljudima ponekada smetaju kada dolaze u susret pa blicaju a kada im onda blicneš duga :o....
A najjednostavnije je staviti pojačane sijalice koje imaju kao duži snop i jače svjetle a snaga im je ista....cca 150,00 kn kvalitetnije
ROVER 25 1.4 16V LPG

ivor04

• Gost
« Odgovori #7 : Siječnja 20, 2009, 07:03:15 poslijepodne »
@ivor
daj mi reci kak su ti svjetlila, muci me to da su mi farovi vec malo pozutjeli pa zato hocu stavit Xenon, ali mi je bezveze bacat lovu ako mi nebudu nist pomogle ili lose rasipavale svijetlost...
kakva su tvoja iskustva osim toga kaj su ti gorjeli balasti??

svijetli odlicno, predobra stvar po mraku, ali su mi svako malo blicali iz suprotnog smjera, ja bi opet uzeo xenon al posto su mi krepala 3 balasta nemam dobra iskustva pa mi se neda zajebavat s tim

walbandon

• Gost
« Odgovori #8 : Siječnja 20, 2009, 10:06:43 poslijepodne »
cujte, znate da se meni mozete obratiti ako vam treba sta od toga...neke cijene toga su mi malo sumnjive, ali ne mora znacit da roba ne valja...jbg...

Pajovz

• Gost
« Odgovori #9 : Siječnja 21, 2009, 08:50:04 prijepodne »
a da, sad sam se sjetio da sam s tobom razgovaral u vezi toga...
po kojoj cjeni bi mogo nabavit daljinsko??

igor414si

• Gost
« Odgovori #10 : Studenoga 17, 2010, 11:34:19 poslijepodne »
da i ja nesto napisem po pitanju ksenona i daljinskog zakljucavanja,ja imam ksenone i to bas te oko 500kuna i tako sam ih podesio da ne smeta nikome u suprot ko nailazi,a sto se tice daljinskog,ugradio sam skakavac kljuc sa daljinskim zakljucavanjem i super radi,cak i na 20metara moze otkljucati i zakljucati,a to me je kostalo samo 50km oko 200kuna
evo ovako izgleda http://www.4kotaca.net/user-images/classifieds/313331/1-264x198.jpg

Roveraši.org

« Odgovori #10 : Studenoga 17, 2010, 11:34:19 poslijepodne »