Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Problem nastaje kaj mi onda u voznji znaju zajebavat okretaji kad stisnem kuplung, npr. vozim se i stisnem kuplung kad je auto na 1500okr i onda okretaji znaju past skroz nisko da se auto skoro ugasi pa se tek nakon par sekundi vrate u normalu.Sad neznam dal je stvar u struji ili u motoricu ler gasa ili neki senzor....Ako je netko mozda imao slicne simptome na autu?Pomoc...nije nista tako strasno, to me muci vec duze vrijeme ali sam odlucio to rijesit.
može biti još jedna situacija koja je malo skuplja, a to dihtung usisa (dobiva više zraka nago kaj bi trebao)