Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice, Roverasi.org Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Roverasi.org internetske stranice.Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Roverasi.org.
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gle nisam djabe član hondacluba i HFCa,
ha ha ha, saznao sam, najveći kritičar svih automobila..cdrw vozi vjerovali ili ne fiata
za proizvodacke cijene je kriva samo uprava rovera i sama ga je dovela na takav glas iako se stvari drasticno mjenjaju ulaskom konkurentskih dijelova na trziste sto se dogodilo sa debelim zakasnjenjem....bas citao na wiki da je rover srednju klasu obiteljskog automobila gurao u cijenovno visoku srednju klasu bas s gore spomenutim BMW3 itduglavnom o roveru ima svakakvih prica a u svemu tome najmanje osobnih iskustava tako da Citat:one spike rekla kazala ne šljivim,bitjno je da smo mi sami zadovoljni s tim autima i da ih zato vozimo.....
one spike rekla kazala ne šljivim,bitjno je da smo mi sami zadovoljni s tim autima i da ih zato vozimo.....
narod je kao gomila lemura jedan prati drugog i sto jedan rece drugi odmah prihvati zdravo za gotovo,ja sam se tih prica o Roverima naslusao i nasmijao nebrojeno puta. Najbolji su oni koji u zivotu nisu ni sjeli u Rover a kamo bili vlasnici 5min. Rover bilo koji model voze ljudi koji ne padaju na mas medije i price iz automoto novina koji redovito reklamiraju jedne te iste modele auta za gore navedene lemure.Rover je za samozatajne face kao i Volvo za njim se ne okrecu pevaljke i naht dame.auto ima van vremenski Brit design Honda je tu dosta pomogla a BMW ih je dotukao onog trenutka kad je pokupio tehnologiju iz Land Rovera za svoj X5 a realno su mu bili konkurencija za model 3 u to vrime sva dodatna oprema se placela u Svabe samo su Japeneri davali opremu u cijeni auta...sto zelim reci ja vozim Rovere zato sto mi je to izbor a ne zato sto su jeftini jer je tvornica OVER zato jer mi Engleska glazba bolje lezi u tom autu narodnjake ne volim a djelovi su mi bagatela jer ih nabavljam u Italiji ili preko Neta a Golfa sam vozio kad sam polozio i NIKAD vise