Autor Tema: Rasprave(pljuvanje) po Roverima na raznim forumima...  (Posjeta: 6844 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sandman

• Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Rasprave(pljuvanje) po Roverima na raznim forumima...
« Odgovori #30 : Listopada 20, 2009, 01:25:18 poslijepodne »
gle nisam djabe član hondacluba i HFCa,

Koliko se plaća?  :D :D ;D

U doba recesije čak se ni roveri ne prodaju tak da ono, čisto sumnjam na redove....  ;D  :P

Samo jedno, inače naći dobar primjerak Type-a, GSI-a (naravno kađo  ;D), GTI-a i dr. jurilica je fakat uspjeh...
O*V*E*R

Offline Dadx

• Heroj Član
« Odgovori #31 : Listopada 20, 2009, 01:29:51 poslijepodne »
potpis ;D ;D

a inače, to kaj drugi pljuju po roverima, uopče me ne tangira, ja ga imam, vozim se, i meni je odličan!!!
x=o
ex: Rover 200 1.4 8V, Rover 620 SDi
now: švabo sa 1.6 tedeceijem iliti Ford Focus 1.6 TDCI i amer s 4,0

silvestar13

• Gost
« Odgovori #32 : Listopada 22, 2009, 02:48:41 prijepodne »
ha ha ha, saznao sam, najveći kritičar svih automobila..cdrw vozi vjerovali ili ne fiata ;D ;D ;D ;D

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #33 : Listopada 22, 2009, 09:06:42 prijepodne »
ha ha ha, saznao sam, najveći kritičar svih automobila..cdrw vozi vjerovali ili ne fiata ;D ;D ;D ;D

:D :D :D  sigurno maminog  :D :D

O*V*E*R

silvestar13

• Gost
« Odgovori #34 : Listopada 23, 2009, 03:45:56 prijepodne »

:D :D :D  sigurno maminog  :D :D

[/quote]

a pazi sad ovo, navodnu mu žena vozi subaru imprezu!!!! ;D ;D

Offline Sandman

• Heroj Član
« Odgovori #35 : Listopada 23, 2009, 08:16:04 prijepodne »
imam osjećaj da su to hebene marke, o kvaliteti nema smisla raspravljat, kao ni gumama na kojima su auti  :D
O*V*E*R

aeroklipan

• Gost
« Odgovori #36 : Siječnja 22, 2010, 01:55:09 prijepodne »
za proizvodacke cijene je kriva samo uprava rovera i sama ga je dovela na takav glas iako se stvari drasticno mjenjaju ulaskom konkurentskih dijelova na trziste sto se dogodilo sa debelim zakasnjenjem....
bas citao na wiki da je rover srednju klasu obiteljskog automobila gurao u cijenovno visoku srednju klasu bas s gore spomenutim BMW3 itd

uglavnom o roveru ima svakakvih prica a u svemu tome najmanje osobnih iskustava tako da
Citat:
one spike rekla kazala ne šljivim,bitjno je da smo mi sami zadovoljni s tim autima i da ih zato vozimo.....

cg789 cg789 eto ti znas :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ bc22c bc22c bc22c

bmcST

• Gost
« Odgovori #37 : Travnja 24, 2010, 11:31:07 prijepodne »
 lud554 narod je kao gomila lemura jedan prati drugog i sto jedan rece drugi odmah prihvati zdravo za gotovo,ja sam se tih prica o Roverima naslusao i nasmijao nebrojeno puta. Najbolji su oni koji u zivotu nisu ni sjeli u Rover a kamo bili vlasnici 5min. Rover bilo koji model voze ljudi koji ne padaju na mas medije i price iz automoto novina koji redovito reklamiraju jedne te iste modele auta za gore navedene lemure.Rover je za samozatajne face kao i Volvo za njim se ne okrecu pevaljke i naht dame.auto ima van vremenski Brit design Honda je tu dosta pomogla a BMW ih je dotukao onog trenutka kad je pokupio tehnologiju iz Land Rovera za svoj X5 a realno su mu bili konkurencija za model 3 u to vrime sva dodatna oprema se placela u Svabe samo su Japeneri davali opremu u cijeni auta...sto zelim reci ja vozim Rovere zato sto mi je to izbor a ne zato sto su jeftini jer je tvornica OVER zato jer mi Engleska glazba bolje lezi u tom autu narodnjake ne volim a djelovi su mi bagatela jer ih nabavljam u Italiji ili preko Neta a Golfa sam vozio kad sam polozio i NIKAD vise

zlavrnic

• Gost
« Odgovori #38 : Travnja 24, 2010, 09:25:05 poslijepodne »
lud554 narod je kao gomila lemura jedan prati drugog i sto jedan rece drugi odmah prihvati zdravo za gotovo,ja sam se tih prica o Roverima naslusao i nasmijao nebrojeno puta. Najbolji su oni koji u zivotu nisu ni sjeli u Rover a kamo bili vlasnici 5min. Rover bilo koji model voze ljudi koji ne padaju na mas medije i price iz automoto novina koji redovito reklamiraju jedne te iste modele auta za gore navedene lemure.Rover je za samozatajne face kao i Volvo za njim se ne okrecu pevaljke i naht dame.auto ima van vremenski Brit design Honda je tu dosta pomogla a BMW ih je dotukao onog trenutka kad je pokupio tehnologiju iz Land Rovera za svoj X5 a realno su mu bili konkurencija za model 3 u to vrime sva dodatna oprema se placela u Svabe samo su Japeneri davali opremu u cijeni auta...sto zelim reci ja vozim Rovere zato sto mi je to izbor a ne zato sto su jeftini jer je tvornica OVER zato jer mi Engleska glazba bolje lezi u tom autu narodnjake ne volim a djelovi su mi bagatela jer ih nabavljam u Italiji ili preko Neta a Golfa sam vozio kad sam polozio i NIKAD vise

Svaka čast majstore.

sule

• Gost
« Odgovori #39 : Travnja 25, 2010, 12:52:17 prijepodne »
imaš još nešto o hondama...možeš nabrojat na prste honde civic type r prošli model kojoj bar jedanput nije slagan motor da se nisu razletili leteći.....takve je teško naći....a zašto,nije kriv auto nego vlasnik......ljudi neznaju vozit a kamoli šaltata auto,i nema auta koji se neda potrgat ako ga uništavaš....pa da je napravljen od neznam čega.... bc22c

Roveraši.org

« Odgovori #39 : Travnja 25, 2010, 12:52:17 prijepodne »