Autor Tema: Gumametal -> izrada gumenih dihtunga po mjeri  (Posjeta: 6634 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DRover620

• Heroj Član
  • Spol: Muški
  • zoom-zoom
Gumametal -> izrada gumenih dihtunga po mjeri
« : Rujan 09, 2008, 07:57:02 poslijepodne »
Evo malo da reklamiram navedenu firmu koja se nalazi u Zg na adresi Šulekova 18, jer tko se susreo s problemom neispravnog glavnog kuplung cilindra na Roverima serije 600 znat će o čemu govorim.
Odnio im ujutro komplet cilindar, popodne bio gotov i kao nov - cijena 60 kn (novi preko 1000kn :o )- majstori su očistili cilindar i zamijenili dihtunge.
Isto tako rade dihtunge i za kočione sustave pa kome treba neka izvoli.
Nadam se da će ova informacija nekome pomoći, da sam ja barem prije znao za njih uštedio bih si mnogo vremena i truda.
Pozdrav,
D.

Mali update: Za sve koji trebaju i br.tel: 098/489 619

ex: 620SDI
sada: ZOOM ZOOM

Offline rover7777

• Heroj Član
  • Spol: Muški
Odg: Gumametal -> izrada gumenih dihtunga po mjeri
« Odgovori #1 : Siječanj 13, 2009, 07:56:18 poslijepodne »
Evo malo da reklamiram navedenu firmu koja se nalazi u Zg na adresi Šulekova 18, jer tko se susreo s problemom neispravnog glavnog kuplung cilindra na Roverima serije 600 znat će o čemu govorim.
Odnio im ujutro komplet cilindar, popodne bio gotov i kao nov - cijena 60 kn (novi preko 1000kn :o )- majstori su očistili cilindar i zamijenili dihtunge.
Isto tako rade dihtunge i za kočione sustave pa kome treba neka izvoli.
Nadam se da će ova informacija nekome pomoći, da sam ja barem prije znao za njih uštedio bih si mnogo vremena i truda.
Pozdrav,
D.

Mali update: Za sve koji trebaju i br.tel: 098/489 619

U pravu si, osobno radim sa njima više od 6 godina i stvarno su odlični....Dečki još slažu i kompletnu hidrauliku i zračne sisteme a nedavno je posao preuzeo sin jer je stari otišao u mirovinu. U svakom slučaju su odlični i vrlo povoljni u što sam se uvjerio mnogo puta....
ROVER 25 1.4 16V LPG

Roveraši.org

Odg: Gumametal -> izrada gumenih dihtunga po mjeri
« Odgovori #1 : Siječanj 13, 2009, 07:56:18 poslijepodne »